Se vår stora lagerrensningskampanj och vår black weekend-rea här

GardenStore bygger en ny e-handel och köp kan därför inte genomföras just nu. Välkommen tillbaka våren 2024!

Billigast på prisjakt Billigast på PriceRunner

Rökspån Weber

90 kr
Ej i lager
Artikelnummer
17614
  • Beställningsvara Skickas normalt inom 10-15 vardagar
  • 30 dagars öppet köp

SPECIFIKATIONER

Mer information:
Artikelnummer 17614
Vikt 0.475000
EAN 077924039416
Varumärke Weber
Färg Trä

Rökspån från Weber


Träspån av bok för kallrökning av bacon, korv, fisk och ost. Brinntid på 8–10 timmar.


0,5 kg Rökspån av 100 % bokträ (FSC-certifierat) Medelstark till kraftig rökarom


En del anser att kallrökning är en konst som kräver specialkunskaper, massor av tid och attiraljer i långa banor. Men faktum är att nästan alla Webergrillar kan användas till kallrökning. Och visst tar det tid, men å andra sidan klarar sig ju maten på egen hand under rökningen. Före kallrökning ska köttet normalt saltas och torkas. Sedan röker man det vid 20–25 grader i upp till flera dagar. Tiden beror på råvaran.


Använd Webers smarta kallrökningsenhet, så förbränns rökspånet jämnt och effektivt under 8–10 timmar – utan folie eller sprit. Använd gärna en stormtändare när du ska tända rökspånet, för normalt krävs det en rejäl låga för att det ska börja pyra.


• 0,5 kg
• Medelstark till kraftig arom
• Rökspån av 100 % bokträ (FSC-certifierat)


För kallrökning i kol-, gasol- eller elgrill
• Kan användas i Weber röskspånsenhet eller i röklådan Bokträ passar särskilt bra till att röka fläskkött och fågel
• Ger en baconaktig smak som många känner igen från salami
• Förpackningen kan stängas med en blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda spånet från fukt
• En påse på 0,5 kg räcker till flera rökäventyr

Tekniska Specifikationer

Mått på kartongen: cm H x cm W x cm D

  • Lämpligt för kallrökning av skinka, korv, fisk och ost
  • Brinntid 8–10 timmar
  • Används helst tillsammans med kallrökningsenheten