Rökspån Weber

69 kr
Ej i lager
Artikelnummer
17614
Billigast på prisjakt Billigast på PriceRunner
  • Beställningsvara Skickas normalt inom 4-8 vardagar
  • 90 dagars öppet köp

SPECIFIKATIONER

Mer information:
Artikelnummer 17614
Vikt 0.500000
Leveranstid 4-8 vardagar
Varumärke Weber
Färg Trä

Rökspån från Weber


Träspån av bok för kallrökning av bacon, korv, fisk och ost. Brinntid på 8–10 timmar.


0,5 kg Rökspån av 100 % bokträ (FSC-certifierat) Medelstark till kraftig rökarom


En del anser att kallrökning är en konst som kräver specialkunskaper, massor av tid och attiraljer i långa banor. Men faktum är att nästan alla Webergrillar kan användas till kallrökning. Och visst tar det tid, men å andra sidan klarar sig ju maten på egen hand under rökningen. Före kallrökning ska köttet normalt saltas och torkas. Sedan röker man det vid 20–25 grader i upp till flera dagar. Tiden beror på råvaran.


Använd Webers smarta kallrökningsenhet, så förbränns rökspånet jämnt och effektivt under 8–10 timmar – utan folie eller sprit. Använd gärna en stormtändare när du ska tända rökspånet, för normalt krävs det en rejäl låga för att det ska börja pyra.


• 0,5 kg
• Medelstark till kraftig arom
• Rökspån av 100 % bokträ (FSC-certifierat)


För kallrökning i kol-, gasol- eller elgrill
• Kan användas i Weber röskspånsenhet eller i röklådan Bokträ passar särskilt bra till att röka fläskkött och fågel
• Ger en baconaktig smak som många känner igen från salami
• Förpackningen kan stängas med en blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda spånet från fukt
• En påse på 0,5 kg räcker till flera rökäventyr

Tekniska Specifikationer

Mått på kartongen: cm H x cm W x cm D

  • Lämpligt för kallrökning av skinka, korv, fisk och ost
  • Brinntid 8–10 timmar
  • Används helst tillsammans med kallrökningsenheten
Skriv din egen recension
Du recenserar:Rökspån Weber
Ditt betyg
Copyright © 2021 GardenStore Nordic AB. All rights reserved.